Partycentrum

Zaalverhuur in het Gooi
contact
restaurant-de-drie-dorpen

Zaalverhuur, bruiloften en partijen

Voor bruiloften en partijen hebben wij alle faciliteiten in huis om het voor u een onvergetelijke dag te maken. Uw gasten zullen de ambiance die De Drie Dorpen uitstraalt niet snel vergeten.

Ons hotel restaurant & partycentrum “De Drie Dorpen” beschikt over

  • een restaurant (70 personen)
  • een hotelbar (50 personen)
  • een kleine zaal (100 personen)
  • een grote zaal (300 personen)
  • een nieuwe zaal (150 personen)

Totale capaciteit 650 personen. Het hotel heeft 10 2-persoons kamers en 1 (bruids)suite.

Als u speciale wensen heeft is dat voor ons een uitdaging en voor u een vervulling van uw wensen. U bent van harte welkom om bij ons uw bruiloft en of party te vieren.

Bruiloften

Voor bruiloften en partijen hebben wij alle faciliteiten in huis om het voor u een onvergetelijke dag te maken. Uw gasten zullen de ambiance die De Drie Dorpen uitstraalt niet snel vergeten. En u bent uiteraard van harte welkom in onze bruidssuite.

Trouwvervoer

De schitterende ligging en omgeving van Hotel Party centrum De Drie Dorpen is uitermate geschikt om uw bruiloftsreportage op te nemen. Statige landhuizen in bosrijke gebieden, uitgestrekte weilanden en polders maken uw album een lust voor het oog. Wij zijn in het bezit van een prachtige witte Rolls Royce om u naar de diverse plaatsen op een ‘waardige’ wijze te vervoeren. Neem met ons contact op voor meer informatie.

bruiloft-locatie

D3D-Jam

De gezelligste Jamsessie van ’t Gooi. Elke eerste zondag van de maand toveren we De Drie Dorpen in Ankeveen om naar een open podium. Deze open Jamsessie is toegankelijk voor iedereen, met elk instrument. Maar ook als je geen muziek maakt is dit een leuke invulling van de zondagmiddag!

d3d-jam